VERSCENTRUM VEENENDAAL

VERSCENTRUM VEENENDAAL Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 765 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Verscentrum Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

18 aug 2022 om 5:35 Kapsalon was goed netjes verpakt en klaargemaakt lekker ijsje erbij voor een top prijs gratis bezorging top
17 aug 2022 om 2:11 Was erg lekker, goed bereid en je zat goed vol!
15 aug 2022 om 21:52 Altijd goed
15 aug 2022 om 19:08 Slecht eten, hamburger was aan 1 zijde verbrand en wat je voor de prijs vind ik schandelijk duur.
28 jun 2022 om 20:26 Lekker
27 jun 2022 om 21:23 Duurde lang. Kip kapsalon niet gegeten, smaakte niet. Friet leek wel rauw.
25 jun 2022 om 16:49 +
18 jun 2022 om 10:16 Kapsalon heel klein voor 7euro en niet te eten. Verkeerde drinken geleverd. Patat en hamburgers waren opzich wel prima.
15 jun 2022 om 19:51 Eten was goed warm en de burger smaakte prima
14 jun 2022 om 20:58 Het eten was zeer goed, ook mijn bestaande opmerking van een klacht neem ik heel graag weg! Ik zal in de toekomst er meer gebruik van maken! Verscentrum Veenendaal ga zo door!!
10 jun 2022 om 11:54 Heerlijk lekker warm
7 jun 2022 om 17:15 Beste broodjes uit veenendaal en altijd supersnel klaar, topwinkel