VERSCENTRUM VEENENDAAL

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 798 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Verscentrum Veenendaal. Meer weten? Ontdek meer

16 nov 2022 om 23:08 Heerlijk warm nog het eten en supersnel bezorgd. Ben altijd tevreden als ik hier bestel!
12 nov 2022 om 20:07 Moet eerlijk zeggen dat ik de soep niet zo vond. Was erg flauw en weinig smaak. Ik weet niet of dat zo hoort. Verder was het goed. Korte wachttijd en goed warm.
4 nov 2022 om 16:16 Zoals altijd uitstekend!
2 nov 2022 om 23:05 Eten is voor de voorspelde levertijd geleverd. Het was nog goed warm en de frietjes waren knapperig. Tevens een zeer nette en vriendelijke bezorger.
31 okt 2022 om 18:01 Top kwaliteit eten bezorger ook vriendelijk
23 okt 2022 om 11:22 Lekkere patat. Burger was OK, niet heel speciaal. Drankje werd vergeten en is later netjes nabezorgd door vriendelijke bezorger.
22 okt 2022 om 21:45 Zeker voor herhaling vatbaar
18 okt 2022 om 8:01 eten was lauw
9 okt 2022 om 9:22 Friet porties is nog altijd een probleem. Je bestelt groot patat en het is net amper een middel patat. Je krijgt zoveel saus, waarom is mij een raadsel, want je patat is al bij een kwart saus op. Jammer, rest is wel prima. Bestel er niet snel meer
2 okt 2022 om 18:10 De patat was goed, de hamburgers waren te rood van binnen 1blikje was lek en ze hadden 2 verkeerde desert geleverd maar de bezorging was goed en vriendelijke.
19 sep 2022 om 19:23 Frytki nie dogotowane , kurczak nie dosmażony . Nie polecam fuu.